Dobrodošli u EcoHeat BL doo – Vašeg pouzdanog partnera za vrhunska rješenja grijanja i klimatizacije! Osnovani smo početkom 2023. godine, vođeni strašću i vizijom dva iskusna saradnika koji su zajedno gradili svoje znanje i iskustvo u industriji. Naša želja je bila prenijeti ovo bogato iskustvo našim ličnim poslovnim ciljevima, te usmjeriti našu stručnost prema pružanju vrhunskih usluga našim klijentima.

Kao zastupnici Daikin i Panasonic brendova, donosimo njihovu poslovnu filozofiju na lokalno tržište. Naš fokus je pružiti vrhunska, inovativna, i održiva rješenja, uz podršku stručnog tima. S predanošću udobnosti i energetske učinkovitosti, EcoHeat BL doo poziva na zajedničko putovanje prema boljem sutra.

Misija

Misija EcoHeat BL doo je transformisati iskustvo grijanja i klimatizacije u Bosni i Hercegovini kroz inovativna i održiva rješenja. Posvećeni smo pružanju vrhunske usluge našim klijentima, integrišući stručnost i tehnološki napredak renomiranih brendova Daikin i Panasonic.

Vizija

Vizija EcoHeat BL doo je postati lider u promjeni energetskog sektora u Bosni i Hercegovini.

Želimo biti prepoznati kao firma koja postavlja nove standarde u tehnologiji grijanja i klimatizacije, čineći ih pristupačnijima i održivijima. Naš cilj je jednostavan – omogućiti ljudima kvalitetnije i ekološki prihvatljivije opcije za regulaciju temperature u njihovim domovima i poslovnim prostorima

Cilj

Naš cilj je stvoriti udobne, energetski učinkovite i ekološki osviještene domove i poslovne prostore, postavljajući standarde visokog kvaliteta i podrške. U partnerstvu s našim klijentima, gradimo održive zajednice i doprinosimo zdravijoj okolini.

Politike EcoHeat BL doo

 1. Brendiranje i povjerenje:
  Ojačati brend EcoHeat BL doo kroz pružanje osjećaja sigurnosti i povjerenja klijenata.
 2. Kvalitetna energetska rješenja:
  Pružiti optimalna energetski efikasna rješenja kako bismo zadovoljili potrebe investitora.
 3. Servisne usluge:
  Osigurati kvalitetne servisne usluge za naše klijente i strateške partnere.
 4. Kvalitet bez kompromisa:
  Ne prihvatati kompromise koji bi smanjili kvalitet ispod postavljenih standarda u skladu s poslovnom politikom.
 5. Zaštita interesa firme:
  Osigurati potpisivanje ugovora koji štite interese firme i omogućavaju punu naplativost bez narušavanja interesa investitora.
 6. Odnosi s dobavljačima i kooperantima:
  Održavati korektne odnose s dobavljačima i kooperantima kako bismo osigurali bolje i održive uslove, te poboljšali poziciju na tržištu.
 7. Odnosi unutar i izvan firme:
  Održavati dobre odnose unutar i izvan firme, poštujući ljudska prava, pravilnike o radu i slične regulative.
 8. Puštanje u rad ključne opreme:
  Osigurati da naši serviseri puštaju u rad ključnu opremu koju prodajemo, kako bi se osigurala funkcionalnost i zadovoljstvo korisnika

KOMPLETNOST USLUGE

 • Model “KLJUČ U RUKE”: Sa znanjem i resursima stečenim kroz prethodno radno iskustvo, pružamo cjelokupnu uslugu prema modelu “KLJUČ U RUKE”.
 • Stručnost i prilagodljivost: Naša stručnost nam omogućuje odgovor na različite zahtjeve, bez obzira na složenost, pružajući uvijek optimalna rješenja.
 • Individualni pristup: Pristupamo svakom klijentu individualno, s posebnom pažnjom prema njihovim željama i potrebama.
 • Široka referentna lista: Bogata referentna lista obuhvaća objekte različite namjene, uključujući poslovne, stambene, hotelsko-ugostiteljske i sportske dvorane.
 • Kompletna usluga i održavanje: Pružamo sveobuhvatne usluge, uključujući ideju, projektiranje, izvođenje, servis i dugoročno održavanje.
 • Oprema za klimatizaciju i ventilaciju: Naša ponuda obuhvaća isporuku opreme, izvođenje svih mašinskih radova, puštanje u rad i garanciju na opremu i radove.
 • Visokokvalitetne usluge: Osiguravamo visokokvalitetne usluge kako bismo zadovoljili i najzahtjevnije potrebe klijenata.